• Esküvő dekoráció
 • Üzlet, szalon dekoráció
 • Lufi betűk
 • Terem dekoráció
 • Lufieső
 • Üzlet bejárat dekoráció
 • Szilveszteri dekoráció
 • Rendezvény dekoráció
 • Héliumos lufival töltött lufieső
 • Héliumos lufik
 • Lufikapu
 • Léggömb kellékek

Héliumos lufi - jó minőség és olcsó ár

Héliumos lufi

A héliumos lufi minden buli és rendezvény felemelő látványeleme, elengedhetetlen party kellék.

 

Jó helyen jár, mi jó minőséget kínálunk elérhető áron!

 

Jó minőségű (szép és nagy) héliumos lufi 490 Ft!

 

Ajánlatkérés, megrendelés telefonon, vagy online

06 30 932 74 83

HÍVÁS MOST

 

Nagyobb mennyiségben akár aznap kiszállítjuk!

 

Olcsó héliumos lufi 440 Ft (olcsóbb és kisebb lufiból)
Ezt csak megbeszélés alapján készítjük el, csak az összehasonlítás kedvéért szerepel itt.

 

 • Kíváló minőség

  Évek óta kifejezetten lufikkal foglalkozunk, sok ezer héliumos lufit készítettünk, csak szép telt színű, szabályos formájú és jó minőségű, strapabíró léggömböket adunk.

 • Olcsó ár

  Ellenőrizze a Googlevel, igyekszünk Budapest legolcsóbb árát biztosítani a héliumos lufik terén, a tőlünk megszokott kiváló minőség biztosítása mellett.

 • Profi szolgáltatás

  Nem csak lufikat árulunk, hanem igényesen, szakszerűen készítjük el, házhoz szállítás esetén az esetleges szállítási sérüléseket mi álljuk.

 

 

Héliumos lufi

Héliumos lufi árak

Jó minőségű (szép és nagy) héliumos lufi egyesével szalagra kötve 490 Ft

Tartósítás 100 Ft - a normál 8-12 órás lebegést meghosszabbítva több napig is repülnek.

 

Nálunk mindig van raktáron, kérésére Budapest és környékén házhoz szállítjuk a kért időpontra.

Értünk hozzá, tudunk megfelelőt ajánlani, pl. tartós hosszabb lebegési idejűt, világítós LED lámpás lufit, egyedi mintás vagy feliratos héliumos lufit és sok más különlegességet.

 

A héliumos lufikból kérésre asztaldíszeket és egyedi héliumos luficsokrokat is elkészítünk.

Nagy mennyiségben sem akadály, felelősséggel vállaljuk rendezvényekre akár több ezer darab héliumos lufi elkészítését igény szerint helyszíni fújással, osztogatással is.

 

 

Összegyűjtöttünk néhány kérdést és kijelentést, ami sokszor felmerül és szeretnénk megválaszolni.

 

Minden lufi egyforma.

Sajnos közel sem... Kínából - vagy ki tudja honnan - sok egyszerű, silány minőségű termék kapható, amik a mellett, hogy fakó, ferde, könnyen durranó lufik, találkoztunk büdös vegyszerszagúval is, remélhetőleg az egészségre és környezete nem volt veszélyes...

Nem szakkereskedésben legtöbbszőr átlagos, középszerű lufi kapható, ami egyszerű osztogatásra, vagy reklám célra jó, de pl. lufikaput nem készítenénk belőle.

Mi csak professzionális, dekorációs minőségű léggömböket használunk és fújunk fel héliummal is, ami biztos, hogy szép telt színű, szabályos és nem fog könnyen kidurranni.

 

Olcsóbb az eldobható héliumos palack.

Nem, sőt drágább, ráadásul a minőség nem ugyanaz.

A feltüntetett felfújható lufik száma kis méretre, 22cm-re fújva értendő. Ha a szokásos szép, nagy 28 cm-es lufikat szeretnének (amilyet mi is készítünk), akkor csak kb. fele annyi lufit lehet belőle felfújni, azaz az ár duplájával lehet számolni. A 22 cm-es lufi csak pár órát lebeg, ami nem biztos, hogy kibírja a rendezvényt - a leeresztett, kókadó lufik inkább "ellendekoráció".

Mindig előfordul, hogy fújás közben kidurran pár lufi, amikor hélium is kárba vész... A felfújva rendelt héliumos lufi pont annyi lesz, ha pl. 30 darabot kér, az tényleg 30 darab lesz nem csak 25.

Harmadrészt 30, vagy 50 héliumos lufit nem is olyan egyszerű felfújni, majd egyesével szalagra kötni és persze időigényes feladat.

 

A héliumos lufi a környezetre káros, vagy környezetbarát?

Vegyük sorba:

A hélium a levegőben is megtalálható nemesgáz, azaz egy természetes anyag, ami a környezetre és az egészségre* is teljesen ártalmatlan.

Az általunk használt léggömbök természetes latex anyagból készülnek és maradéktalanul lebomlanak a természetben.

A műanyag kötöző szalag viszont nem környezetbarát, azonban ezt kérésre teljesen bio, természetes alapanyagú zsinórral tudjuk helyettesíteni!

Tehát összességében a tőlünk rendelt héliumos lufi teljesen környezetbarát, de a felhasználási mód is fontos! Lehetőleg ne reptessük el a lufikat, inkább vigyük haza, vagy hasznosítsuk környezet tudatosan.

Ha mégis elreptetjük, a lufik valahol messze vissza fognak térni a földre, ahol idővel ugyan maradéktalanul lebomlanak, de ez alatt az idő alatt szemétnek tekinthető, mint ahogy egy eldobott almacsutka is.

A "bio" lufikról bővebben

 

A hélium mérgező, vagy káros?

Nem, nem mérgező.

* Belélegezve sem mérgező a hélium, azonban ha csak tiszta héliumot szívunk a tüdőnkbe, oxigénhez nem jutunk, hasonlóan mintha nem vennénk levegőt, így megszédülést, vagy szélsőséges esetben fulladást okozhat! Ha saját felelősségre mégis be szeretnénk szívni a héliumot, hogy vicces hangon beszélhessünk, csak óvatos és mások jelenlétében tegyük!

 

 

 


Héliumos lufi rendelés Budapest és környékén