• Esküvő dekoráció
 • Üzlet, szalon dekoráció
 • Lufi betűk
 • Terem dekoráció
 • Lufieső
 • Üzlet bejárat dekoráció
 • Szilveszteri dekoráció
 • Rendezvény dekoráció
 • Héliumos lufik
 • Lufikapu
 • Esküvői lufi installáció
 • Léggömb kellékek

Csapatépítő játek, stressz oldó program

Lufis csapatépítő játékok

Lufi tenger

Lufi tenger

Egy terem megtöltve lufikkal, mint egy különleges medence? Elmerülni a "habokban" úgy hogy közben senki nem lesz vizes és átöltözni sem kell?

Hasonló élmény mint egy tenger parti medence party, de bármilyen helyszínen és alkalommal megvalósítható közösségi program akár egy konferencia szüneteiben levezetőnek, vagy csapatépítő céges buli alkalmával.

A programot a Különben dühbe jövünk című film ihlette, amiben Bud Spencerrel és Terrence Hillel már átélhettük ezt az élményt, a rengeteg lufival és a buggykkal - aki látta a filmet biztosan emlékszik a durrogó lufirengetegben bunyózó párosra! Ki ne szeretné ezt élőben is kipróbálni, persze ezúttal a rossz fiúk helyett a lufikban szabad csak kárt tenni, a lufikra ráfeküdve, vagy szándékosan durrogtatva, elmerülve a lufitengerben!

Igaz ez nem lesz könnyű, hiszen feszes, könnyen durranó lufik mellett olyan erős és rugalmas léggömböket is tudunk készíteni, amikre ráfeküdni, sőt ráállni is lehet, azaz nem lesz könnyű kidurrantani őket. Vegyesen készítve meg lesz a durrogás élménye és a sok résztvevőnek élményt nyújtó tartósság is.

A lufitengerben elrejthetünk különböző tárgyakat, vagy ajándékokat, amiknek a felkutatása különleges sikerélmény és remek csapatépítő hatású lesz, ráadásul az itt készült fotók és videók látványos marketing erejű képek lehetnek!

Vállaljuk a program teljes előkészítését kreatív ötletekkel az Önök igényeihez szabva, több ezer minőségi léggömb használatával, kedvező áron.

 

 

Lufi vadászat

Lufi vadászat

Képzelj el sok száz, vagy több ezer lufit, ami csak azért van, hogy mindet kidurrantsátok! Csinálhatjátok lassan egyesével, vagy hosszú sorozatokban - puszta kézzel vagy szúró vágó eszközt használva - persze minden variációt kipróbálva a legjobb!

Az áldozatok (azaz a lufik) egyesével heverhetnek szanaszét, vagy összekötve formát alkotva totemként is állhatnak - kívánság szerint. Remek feszültség levezető és szórakoztató játék felnőtteknek tetszőleges helyszínre és alkalomra.

A lufi vadászat játék ötletét lelkes önkéntesek inspirálták, akik kivették a kezünkből a munkát... Ugyanis a dekorációk bontásakor a fölöslegessé vált lufikon több sorozatban végigszántunk egy sniccerrel vagy késsel, ami géppuska ropogás szerű hang kíséretével durrogva igen különleges élmény és összehasonlíthatatlan pattogó érzés. Ezt vállalta át néhány fiatal öltönyös manager egy kimerítő rendezvény után, akik még jó ideig a nem mindennapi szórakozásról és stresszoldó felüdülés hatásáról beszéltek - ilyen élmény volt nekik kidurrantani a több száz lufit.

A kidurranó lufik nem csípnek, nem bántanak, esetleg védőszemüveg viselését ajánljuk az érzékenyebbeknek, ami maximalizálja a biztonságérzetet - igény szerint védőszemüvegeket is biztosítunk a program teljes előkészítése és hasznos instrukciók nyújtása mellett.


Lufi durrogtatás, lazító pihentető stresszoldó szórakozás, egyedi és hatékony feszültség levezetés.