Léggömb, tüll, selyem és anyag dekoráció


Villogó, világító lufi szív, vagy lufikapu

Minden dekoráció egyedi, a cél, hogy a lehetőségekhez képest a legszebb látványt érjük el!

Az elképzelések alapján, a helyszín adottságaihoz igazodva, figyelembe véve még a menyasszonyi ruha és virágok színét is megpróbáljuk a legszebb dekorációt megtervezni, hogy az anyagi keretekbe is beleférjen.

Eltérő igények is felmerülhetnek, a "legvagányabb", "legtöbb", "legromantikusabb", "legdiszkrétebb", "legolcsóbb" dekoráció, vagy néha ezek kombinációi, színben is számtalan lehetőség van, a hófehértől az extravagáns színvilágig sokféle variáció lehetséges...

 

Az interneten - többek között weblapunkon is - rengeteg dekorációs kép található, próbáljuk ezek alapján összegyűjteni a nekünk tetsző ötleteket, színeket, részleteket, ezekből könnyen összeállhat az elképzelés.

Egy ingyenes megbeszélés alkalmával segítünk az elképzeléseket pontos tervvé formálni, megmutatjuk az összes lehetőséget, ötleteket adunk a fő látványelemektől kezdve az apró részletekig!

Megbeszélés: Pathó Judit - 06 30 56 56 880

 

Főbb szolgáltatásaink esküvőre:

Léggömb, tüll, selyem és anyag dekoráció

Asztaldíszítés

Székszoknya

Székszoknya fehér, fekete és piros színben

Székszoknyához selyem masni fehér, barack szín, arany, rózsaszín, bordó, padlizsán, zöld, sötétzöld, narancssárga, piros és fekete színekben bérelhető.
Organza masnikat a színskála minden árnyalatában tudunk biztosítani. 
 
 
Köszönetajándék

Segítünk a köszönetajándék kitalálásában, beszerzésében, vagy elkészítésében - legyen szó akár egyszerű, olcsó akár exklúzív, kézzel készült "örök emlék" köszönetajándékról!

 

Természetesen a templom, házasságkötő terem és autók dekorációját is vállaljuk, megvalósítjuk az elképzeléseket!

Helyszíni, vagy elvihető, kész dekorációkkal is tudunk szolgálni!

Webdesign

A legvagányabb, legtöbb, legromantikusabb, legdiszkrétebb, legolcsóbb dekoráció esküvőre?